Anchetă la locuinţa oamenilor de afaceri Ion şi Maria Tudor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Tudor, omul de afaceri vâlcean a cărei locuinţă se presupune că a fost spartă
Maria Tudor, omul de afaceri vâlcean a cărei locuinţă se presupune că a fost spartă

Poliţiştii vâlceni sunt la faţa locului pentru că a fost sesizată spargerea locuinţei. Poliţia spune că nu este nicio spargere, dar că va reveni cu amănunte după finalizarea cercetărilor.

UPDATE. Poliţiştii care au cercetat locuinţa soţilor Ion şi Maria Tudor nu au găsit indicii din care să rezulte că s-ar fi furat ceva. „Sesizarea venită din partea proprietarilor a fost făcută abia în cursul zilei de azi (16 august, n.r.). Soţii Tudor au povestit că au auzit zgomote, în grădina casei, în noaptea de 15/16 august, dar la poliţie au sunat abia în această dimineaţă. Noaptea, când soţii Tudor au aprins luminile, neaveniţii au dat bir cu fugiţii", spun surse din Poliţie. Cel mai probabil, poliţiştii pot face cercetări pentru „violare de domiciliu" da,r fapta este, deocamdată, cu autor necunoscut (AN).

În această dimineaţă, de 16 august, poliţiştii vâlceni se află pe Strada Morilor, din Râmnicu Vâlcea, la casa cunoscutei familii, oameni de afaceri, Ion şi Maria Tudor. Din sursele noastre am aflat că poliţia a fost anunţată că azi noapte s-au auzit zgomote la locuinţă, ipoteza care s-a lansat a fost că respectivul imobil a fost călcat de hoţi. „Până la această oră ipoteza spargerii este puţin probabilă. Poliţiştii sunt la faţa locului şi vă vom comunica ce este acolo! Deocamdată, nu este nicio spargere!", ne-a spus cms. şef Marius Dascălu, adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite