Selecţia românilor care vor să lucreze în Germania ca vânzători de produse agricole se va face la Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima zi de depunere a dosarelor la sediul AJOFM Vâlcea va fi pe 19 martie. Selecţia de la Bacău se va face în zilele de 21 şi 22 martie.

Nemţii din ZAV Bonn şi-au manifestat intenţia de a da de lucru românilor, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) primind 150 de locuri de muncă pentru românii care vor să vândă produselor agricole în Germania.
Condiţiile care trebuie să le îndeplinească persoanele care se înscriu la selecţie sunt: condiție fizica buna, OBLIGATORIU: cunoștințe bune şi foarte bune de limba germană. Salariul este de 800 euro net/luna (după reținerea taxelor şi impozitelor) şi se oferă cazare şi masă gratuită. Timpul de lucru este 40 - 50 ore/săptămână, angajarea făcându-se pentru perioada aprilie - iunie 2012.
Selecţia va fi în perioada 21 - 22 martie 2012 la Bacău, iar pentru selecţie cei care se prezintă trebuie să aibă asupra lor CI/BI (copie şi original) şi CV model EURPASS în limba germană.

Persoanele interesate vor depune la sediul AJOFM Vâlcea, compartiment EURES un dosar cu următoarele acte, ultima zi de depunere a actelor fiind 19 martie.
- Cerere tip (se completează la sediul agenției);
- Copie B.I./C.I. cu valabilitate de minim 6 luni;
- CV model EUROPASS in limba romana;
- Cazierul judiciar în original care să ateste că nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
- Adeverința de la medicul de familie, cu mențiunea „apt pentru munca".
Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM VALCEA, str. Dacia, etaj III, camera 18 si pe site-ul www. eures.anofm.ro

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite