Prinşi de jandarmi că au furat, după două ore au dat „atacul” în alt magazin ca să recupereze hainele confiscate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au confiscat marfa furata din magazine
Jandarmii au confiscat marfa furata din magazine

Un tânăr de 20 de ani şi un minor de 15 ani, de etnie rromă, au furat articole de îmbrăcăminte dintr-un magazin, iar după finalizarea cercetărilor, au mers într-altul şi au sustras tot obiecte de îmbrăcăminte.

Doi tineri din localitatea Mihăeşti, Nicolae M. (20 ani) şi A.G. de 15 ani, au furat în aceiaşi zi, de două ori, obiecte de îmbrăcăminte din două magazine diferite. Jandarmii care se aflau în misiune în dreptul parcării River Plazza Mall din Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi de o vânzătoare a unei societăţi comerciale că doi bărbaţi de etnie rromă au furat din magazinul unde lucrează, articole de îmbrăcăminte în valoare de 159 de lei. Jandarmii au reuşit să-i prindă pe cei doi, prejudiciul a fost recuperat, iar dosarul urma să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.
Supăraţi că nu au putut să plece cu hainele acasă, cei doi hoţi au mers la un alt magazin, de pe Strada Regina Maria, din Râmnicu Vâlcea, şi au furat... tot articole de îmbrăcăminte. Ca o ironie a sorţii, aceiaşi jandarmi au prins aceiaşi hoţi, cărora le-au mai întocmit încă un dosar pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat". Până ce vor ajunge să fie judecaţi de către instanţă, cei doi îşi vor mai încerca „norocul" şi în alte magazine, convinşi că vor scăpa şi fără să fie prinşi.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite