Ipoteză şocantă în cazul femeii găsită moartă în pădure! A fost „compostată” de 150 de ori de un câine agresiv, inteligent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muşcăturile au fost, majoritatea, în partea superioară a corpului, femeia fiind, cum s-ar spune „compostată" în 150 de locuri. Bătrâna avea asupra ei un topor cu care a încercat să se apere.

Femeia în vârstă de 71 de ani din Băbeni, găsită ieri, 8 octombrie, fără suflare în pădurea Bonciu-Bazine din oraşul Băbeni-Vâlcea a murit din cauză că a fost sfâşiată de un animal. „Moartea femeii s-a datorat unei puternice hemoragii. După efectuarea necropsiei putem spune că nu a fost atacată nici de urs, nici de lup şi puţin probabil de câini maidanezi. De regulă, câinii maidanezi rup bucăţi din trupul victimei. Pare mai probabil un câine iteligent, agresiv, poate ceva din rasa Pitbull sau Rottweiler şi spun asta pentru că muşcăturile au fost mult mai multe în partea superioară a corpului şi mai puţine pe membrele inferioare, pe gambe. Am numărat cel puţin 150 de muşcături. A fost, cum s-ar spune... compostată", a spus medicul legist Ioan Neamu, de la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, care a autopsiat azi, 9 octombrie, trupul bătrânei.


Şi poştăriţa din Băbeni, victimă a maidanezilor


Una dintre variantele poliţiei este şi aceea că poate fi vorba de câinii de la un fost abator din localitate. „Luăm în calcul şi faptul că femeie a fost găsită în pădure, în imediata vecinătate a unei fost abator. Ipoteze sunt mai multe, dar nu ne putem pronunţa până nu aveam toate elementele anchetei. Poliţiştii sunt şi acum la faţa locului pentru investigaţii", a spus cms. şef Marius Dascălu, adjunctul şefului IPJ Vâlcea. Şi poştăriţa din Băbeni a căzut victimă câinilor lăsaţi de izbelişte prin oraş. „Un urmă cu aproape două luni femeia a fost muşcată de câinii din Băbeni lăsaţi în voia sorţii. Oraşul Băbeni nu are un serviciu de ecarisaj, iar faptul că mai mulţi câini fuseseră închişi într-un spaţiu insalubru, era ilegal, motiv pentru care au trebuit să le dea drumul", a spus Iulian Puican, preşedintele Asociaţiei „A doua şansă" care se ocupă cu protecţia animalelor. Prin oraşul Băbeni a fost lansată o ipoteză şoc! Unul dintre câinii care au omorât-o pe bătrâna plecată după lemne, ar putea aparţine unui fost interlop din Băbeni, care după ce a fost arestat şi-a lăsat animalul de izbelişte. Poliţia Vâlcea nu a confirmat, spunând, prin vocea cms. şef Marius Dascălu că.... „pot fi mai multe ipoteze". Lângă trupul femiii a fost găsit toporul cu care plecase în căutarea de vreascuri.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite