Incendii la două societăţi comerciale de producerea maselor plastice şi ambalajelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au fost chemaţi să stingă un compresor în flacari
Pompierii au fost chemaţi să stingă un compresor în flacari

În primul caz focul a izbucnit de la un scurt circuit al instalaţiei electrice de la un compresor. Cel de-al doilea incendiu s-a datorat unei ţigări aprinse aruncată peste ambalaje. În ambele situaţii focul a fost stins înainte de a se extinde la halele de producţie.

În Râmnicu Vâlcea au avut loc ieri, 6 august, două incendii la societăţi comerciale. Primul dintre ele a avut loc pe Str. Bicazului, la o societate de producerea maselor plastice. „Incendiul a izbucnit din cauza unui scurt circuit ce a a avut loc la instalaţia electrică aferentă unui compresor. Focul a fost stins înainte de a se propaga la hala de producţie, iar pagubele, constând în distrugerea acoperişului încăperii unde se afla compresorul, se ridică la 10.000 de lei, iar a bunurilor salvate la circa 350.000 de lei", a spus cpt. Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru" Vâlcea.
Cel de-al doilea incendiu a avut loc ieri, tot la Râmnicu Vâlcea, pe Strada Nestor Dumitrescu, la o societate care are ca obiect de activitate confecţii metalice. Focul a izbucnit într-o încăpere unde erau depozitate ambalaje, saci, etc. „În acest caz, incendiul a avut loc, se pare, din cauza aruncării unei ţigări aprinse într-o astfel de încăpere. Şi aici focul a fost stins înainte de a se propaga, pagubele fiind neînsemnate, de aproximativ 100 de lei, iar bunurile salvate de peste 250.000 lei", a completat cpt. Cătălin Popescu.

Pompierii au fost solicitati la un incendiu izbucnit la o societate comerciala de producerea maselor plastice Pompierii au fost solicitati la un incendiu izbucnit la o societate comerciala de producerea maselor plastice Pompierii au fost solicitati la un incendiu izbucnit la o societate comerciala de producerea maselor plastice Incendii produse la două societaţi comerciale din Râmnicu Vâlcea Pompierii au fost chemaţi să stingă un compresor în flacari

Click pe poze pentru GALERIE FOTO de la incendiul de la o societate de producerea maselor plastice din Râmnicu Vâlcea

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite