Şase autospeciale participă la stingerea unui incendiu de proporţii izbucnit la o fabrică de vopseluri din Budeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul de la Fabrica de vopseluri s-a extins şi pe drumul de acces
Incendiul de la Fabrica de vopseluri s-a extins şi pe drumul de acces

Nu se ştie, deocamdată, din ce cauză a izbucnit. La societatea respectivă sunt depozitate cantităţi mari de benzină şi toluen. Pericolul de explozie a fost înlăturat, însă pompierii se luptă de aproape două ore cu flăcările.

La o fabrică de producerea vopselurilor şi diluanţilor din localitatea Budeşti-Vâlcea, a izbucnit azi, 21 august, un incendiu de proporţii. „Incendiu este extrem de violent şi pompierii militari sunt la faţa locului cu şase autospeciale, două Ambulanţe SMURD, o altă ambulanţă a Spitalului Judeţean. Sunt prezente şi echipe de poliţişti. Pentru că atât vopselurile cât şi cantităţile de benzină şi toluen existente în secţia respectivă s-au aprins, pericolul este foarte mare. Pompierii au reuşit să depăşească momentele grele, înlăturând pericolul exploziilor. Deocamdată focul nu s-a extins, cea mai apropiată casă fiind la cca 250 de metri. Am reuşit să reducem proporţiile incendiului după aproape două ore de luptă cu flăcările", a spus Octavian Fulger, purtător de cuvânt la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

Depozitul unei fabrici de vopseluri a fost mistuit de flăcări
Incendiul de la Fabrica de vopseluri s-a extins şi pe sosea Incendiul de la Fabrica de vopseluri s-a extins şi pe drumul de acces Depozit de la o fabrică de vopseluri în flăcări Flacări sub viaductul de la Budeşti in urma incendiului care a devastat o fabrică de mobilă

Vezi GALERIE FOTO de la incendiul extrem de violent de la o fabrică de vopseluri din Budeşti

Vom reveni cu amanunte!

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite