Scânteile produse de la grătar i-au incendiat casa şi gardul vecinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul a avut loc pe strada Nicolae Iacovescu, din Râmnicu Vâlcea, iar valoarea pagubelor se ridică la 55.000 de lei. La Verguleasa, în judeţul Olt, proprietarul s-a supărat pe viaţă şi a pus singur foc la propria locuinţă.

O casă de locuit de pe strada Nicolae Iacovescu din Râmnicu Vâlcea a luat foc la sfârşitul săptămânii trecute. Proprietarul locuinţei a pregătit un grătar, la patru metri distanţă de casă, iar scânteile care s-au propagat au aprins materialele combustibile de la acoperişul locuinţei. Flăcările s-au extins cu repeziciune arzând acoperişul case şi  termoizolaţia pe circa 30 mp. S-au mai degradat o butelie şi un aragaz. „Focul s-a extins şi la gospodăria unui vecin, degradând gardul aflat la circa un metru faţă de casa incendiată dar şi termoizolaţia casei pe circa 30 m.p. Conform primelor estimări, valoarea pagubelor totalizează circa 55.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate aproximativ de 750.000 de lei", a spus cpt. Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.
Pompierii au mai fost solicitaţi - se spune azi, 6 august,  într-un comunicat al ISU Vâlcea - să intervină în localitatea Verguleasa, judeţul Olt, pentru stingerea unui incendiu la o casă. Supărat pe viaţă, proprietarul, în vârstă de 64 de ani, şi-a pus singur foc la agoniseala de-o viaţă.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite