Incendiul de la fabrica de vopseluri s-a declanşat de la un camion aflat la descărcat în curtea societăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camionul de la care se presupune ca a izbucnit incendiu in timp ce era descarcat
Camionul de la care se presupune ca a izbucnit incendiu in timp ce era descarcat

Aceasta pare să fie cauza cea mai probabilă a izbucnirii incendiului. Pentru a face faţă focului care se întinsese şi pe drumul de acces, după ce mai multe tone de benzină au fost cuprinse de flăcări, au fost solicitaţi pompierii militari aflaţi în turele libere.

Incendiul care s-a declanşat azi, 21 august, în jurul orei 10,00, la o fabrică de vopseluri din localitatea Budeşti a fost unul de o violenţă extremă. Surse din cadrul pompierilor militari spun că este foarte posibil ca focul să fi izbucnit de la un camion staţionat pe care muncitorii tocmai îl descărcau, camion care a fost mistuit în cele din urmă de flăcări. „Au ars tone de benzină, toluen, diluat, substanţe uşor inflamabile care atunci când au luat foc s-au împrăştiat pe calea de acces şi a trebuit să se intervină pentru stingerea acestei căi de acces. Nu a fost nimeni rănit sau intoxicat în incendiu. Pentru a face faţă, au fost chemaţi şi pompierii militari aflaţi în turele libere, acţionându-se, în total, cu şase autospeciale, una dintre ele aparţinând societăţii Oltchim. Focul a distrus doar depozitul, iar eforturile pompierilor, ajutaţi şi de angajaţii societăţii, au făcut ca incendiu să nu se extindă şi la hala de producţie. Dacă ar fi pătruns acolo, este foarte posibil ca abia mâine (22 august, n.r.) să se fi reuşit stingerea lui. Era cu adevărat un dezastru!", a spus Octavian Fulger, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea. La această oră (15,40) pompierii mai sunt la locul incendiului pentru a stabili valoarea estimativă a pagubelor dar şi cauza izbucnirii incendiului. ISU Vâlcea va da noi amănunte despre acest eveniment pe măsură ce lucrurile se vor mai „limpezii".

Dacă focul s-ar fi extins la hala din apropiere, incendiul ar fi fost greu de controlat Pompierii au fost chemaţi din turele libere pentru a stinge incendiul de la fabrica de vopseluri Pompierii au fost chemaţi din turele libere pentru a stinge incendiul de la fabrica de vopseluri Pompierii au fost chemaţi din turele libere pentru a stinge incendiul de la fabrica de vopseluri Pompierii au fost chemaţi din turele libere pentru a stinge incendiul violent de la fabrica de vopseluri

Dă click pe poze pentru GALERIE FOTO de la incendiul unei fabrici de vopseluri din Budeşti

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite