Pensiune cuprinsă de flăcări de la o ţigară lăsată aprinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O pensiune a fost cuprinsa de flacari de la o tigara uitata aprinsa
O pensiune a fost cuprinsa de flacari de la o tigara uitata aprinsa

Două persoane au suferit atac de panică, una dintre ele fiind transportată la spital. Pompierii au mai fost solicitaţi să stingă o casă, o ghenă de gunoi şi mai multe anvelope de la un camion

O pensiune de pe strada Ostroveni, din Râmnicu Vâlcea, a fost ieri, 2 iunie, cuprinsă de flăcări. Până la stingerea incendiului au ars mobilierul dintr-o cameră, pereţii şi tavanul, holulul, opt uşi şi instalaţia electrică. „ Echipajul de SMURD a acordat ajutor medical la două persoane, V. Florin(19 ani) şi N. Elena (41 ani), care au suferit atac de panică. Tânărul a fost monitorizat şi transportat la UPU. Valoarea pagubelor este de circa 20.000 lei, iar cea a bunurilor salvate de aproximativ 700.000 lei", a spus cpt. Cătălin Popescu, purtătprul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea. Incediul a izbucnit de la o ţigară uitată aprinsă într-un dormitor, de către unul dintre locatarii pensiunii. Tot ieri, pompierii au mai fost chemaţi să stingă o ghenă de gunoi pe strada Dacia, şi trei anvelope ale unui camion aflat pe strada Morilor.


Casă în flăcări de la un scurt-circuit


Într-o altă localitate din judeţ, la Şuşani, în satul Râmeşti, azi, 3 iunie a luat foc o casă. Au ars acoperişul, construit din lemn şi acoperit cu tablă şi o magazie. Obiectele electrice şi electronice din casă s-au degradat, valoarea pierderilor fiind de 20.000 de lei. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurt circuit la conductorii neizolaţi corespunzător.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite