Prinşi când furau motorină dintr-un autotren parcat, ca să ajungă în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi au furat motorina din autotren si au pus-o in masina cu care călătoreau în Franţa
Cei doi au furat motorina din autotren si au pus-o in masina cu care călătoreau în Franţa

La vederea poliţiştilor, hoţii au dat bir cu fugiţii însă fiind urmăriţi au aruncat bidonul, din mers, în curtea unui localnic. Recipentul a rămas însă agăţat pe bolta de viţă de vie.

Un autotren aflat în parcarea din Milcoiu-Vâlcea a fost, în noaptea de 23/24 august, vizitat de hoţi, care au forţat buşonul rezervorului şi au furat motorină. Poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Milcoiu i-au observat şi au pornit să-i identifice. „Oamenii legii au plecat în urmărirea autovehicului, iar un echipaj al Poliţiei Rutiere îi aştepta în trafic, să îi tragă pe dreapta. Ştiind că sunt urmăriţi, hoţii au aruncat bidonul de plastic cu care furaseră carburantul, în curtea gospodăriei unui localnic, însă recipientul a rămas agăţat pe bolta de viţă de vie şi a fost observat, şi ulterior recuperat, de către poliţişti. Dacă iniţial au susţinut că au cumpărat carburantul, în cele din urmă au recunoscut că l-au furat. Cei trei mergeau în Franţa şi se «aprovizionau", aşa cum au spus că au mai făcut şi alte dăţi, cu carburant din autotrenurile aflate în parcările de pe traseu. Ei aveau asupra lor un recipient pe care-l umpleau cu carburant de la rezervoarele autotreurilor, conţinutul deşertându-l apoi în rezervorul maşinii cu care călătoreau", ne-a spus cms. Emilian Muşulete, şeful Secţia de Poliţie Rurală Milcoiu. „În autoturism au fost identificaţi Constantin D., de 33 ani, conducătorul auto, din municipiului Bucureşti, Vasile N., de 27 de ani, din comuna Tunari, judeţul Ilfov şi Dan M., de 23 de ani, din municipiul Bucureşti. Aceştia sunt cercetaţi, în libertate, pentru furt calificat", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Rezervorul unui autotren parcat pe Dealul Negru a fost spart Autotrenul al cărui rezervor a fost spart de „turiştii” care mergeau în Franţa Hoţii de motorină au lăsat urme când au dat atacul la rezervorul autotrenului Cei doi au furat motorina din autotren si au pus-o in masina cu care călătoreau în Franţa

Click pe poze pentru GALERIE FOTO cu furtul de motorină din parcarea de la Milcoiu

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite