Hoţii unei Dacii au „rupt-o” la fugă, la vederea poliţistul, şi au lăsat maşina în mişcare, fără şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au sărit din Dacia pe care au furat-o şi au lăsat-o în trafic, în mişcare
Hoţii au sărit din Dacia pe care au furat-o şi au lăsat-o în trafic, în mişcare

Poliţistul s-a aruncat în autoturismul aflat în mers şi a tras frâna de mână, pentru ca maşina să nu intre într-un drum intens circulat, unde exista pericolul producerii unor accidente. Hoţii au putut da bir cu fugiţii.

La Ioneşti-Vâlcea, în această dimineaţă, de 10 octombrie, poliţiştii aflaţi în patrulare au avut ceva de „furcă", în trafic. Oservând o Dacie care circula cu luminile stinse, deşi nu se luminase de ziuă, au făcut semn ca şoferul să tragă pe dreapta. „Conducătorul auto nu a respectat indicaţiile poliţiştilor şi a virat pe un drum comunal spre localitatea Galicea, după care persoanele din autovehicul au părăsit autoturismul, aflat încă în mişcare. Unul dintre poliţişti a procedat la oprirea autoturismului prin tragerea frânei de ajutor, acesta urmând să pătrundă pe DN 64. Nu s-a reuşit identificarea persoanelor care au fugit de la faţa locului, din cauza condiţiilor de iluminat şi a locului în care s-a produs evenimentul", ne-a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.
Maşina fusese furată din comuna Şirineasa, de la poarta unui localnic. Acum, poliţiştii încearcă să afle cine sunt hoţii care au luat-o la fugă, lăsând maşina, în trafic, fără şofer.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite