Hoţii care lăsau locuitorii mai multor sate „fără grai” au picat în plasa poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei tineri furau cabluri telefonice din mai multe localităţi din judetul Valcea
Trei tineri furau cabluri telefonice din mai multe localităţi din judetul Valcea

Trei tineri au fost prinşi având asupra lor cabluri de telefonie furate din comuna Slătioara. Cercetările au scos la iveală că ei sunt autorii a încă şapte furturi, cercetările fiind extinse şi în afara graniţelor judeţului.

În noaptea de 29/30 august, poliţiştii de la Horezu au fost sesizaţi că din comuna Slătioara a fost furat cablul telefonic pe o distanţă de aproximativ 100 de metri. Pornind „pe fir", în trafic a fost oprit un autoturisam marca Renault în care se aflau Constantin U. (36 ani), din Pietrari, Cristian P (21 ani), din Bărbăteşti şi Nicolae G. (21 ani), din Tomşani. „Procedându-se la controlul autoturismului, în interiorul acestuia au fost identificate două bucăţi de cablu de la reţeaua de telefonie în lungime totală de 100 m., cablu ce s-a constatat că provine de la furtul comis din comuna Slătioara. Cu ocazia activităţilor de cercetare, s-a mai constatat că cele trei persoane identificate sunt autori ai unui număr de alte 7 furturi de cablu comise în localităţile Tomşani, Slătioara, Bărbăteşti şi Olăneşti", a spus agentul principal Loredana Sandu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Vâlcea.
Potrivit şefului Poliţiei Horezu, cms şef. Nicolae Sărdărescu, unul dintre cei trei a fost reţinut şi urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă. Verificarea activităţii infracţionale a hoţilor de cablu se va face şi în afara graniţelor judeţului Vâlcea, ei fiind suspectaţi ca fiind autorii unor infracţiuni similare săvârşite şi în judeţul Olt.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite