Hoţul a rămas suspendat, cu autoturismul furat, pe acostamentul drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au găsit maşina furată, suspendată pe acostamentul drumului
Poliţiştii au găsit maşina furată, suspendată pe acostamentul drumului

Proprietarul unui Opel Astra din oraşul Brezoi-Vâlcea a lăsat cheile maşinii în buzunarul portierei. Hoţul, nimeni altul decât vecinul său, nu avea permis şi mai era şi bine abţiguit.

Unui locuitor din oraşul Brezoi i-a dispărut autoturismul Opel Astra parcat pe stradă, în faţa locuinţei. Ieri dimineaţă, 28 august, când omul a observat că îi lipseşte maşina a sunat la Poliţia din Brezoi. Autoturismul său a fost găsit în satul Păscoaia suspendat pe acostamentul de balast, perpendicular pe axul drumului. Autorul furtului era chiar vecinul proprietarului. Eugen S. (40 ani) întorcându-se bine abţiguit de la cârciumă, a dorit să facă o plimbare cu maşina vecinului său. Găsind cheile de la motor în buzunarul portierei stânga faţă, bărbatul fără permis s-a urcat la volan şi a pornit la plimbare. „În momentul în care a ajuns în satul Păscoaia, efectuând o manevră de întoarcere, a pierdut controlul volanului şi a rămas cu roţile din faţă suspendate peste acostamentul instabil al drumului comunal. Cu ocazia efectuării de verificări în bazele de date ale poliţiei, s-a stabilit că Eugen S. nu figurează ca fiind posesorul unui permis de conducere. Totodată, procedând la testarea acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare a alcoolemiei de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.
Eugen S. este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, iar la finalizarea acestora urmează să se propună soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite