Buxtehuder Sv, echipa cu care va juca duminică Oltchim în Liga Campionilor, vine fără suporteri la Râmnicu Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul de duminica al handbalistelor de la Oltchim cu Buxtehuder Sv este considerat unul cu risc minim
Meciul de duminica al handbalistelor de la Oltchim cu Buxtehuder Sv este considerat unul cu risc minim

Jandarmii cred că meciul nu va ridica probleme privind ordinea şi siguranţa publică. Ca o noutate, suporterii handbalistelor care vor fuma în sală vor fi amendaţi

Meciul de handbal care va avea loc duminică, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Traian" din Râmnicu Vâlcea, unde echipa Oltchim se întâlneşte în cadrul Ligii Campionilor, cu formaţia Buxtehunder Sv, este considerat de jandarmii vâlceni cu grad scăzut de risc. „Echipa oaspete nu a anunţat că va veni cu suporteri proprii. Ca o noutate, barul din holul de la intrare s-a desfiinţat şi este interzis fumatul atât în sală cât şi pe hol. Persoanele care vor fi prinse fumând vor fi amendate sau vor fi scoase din sală", a spus cpt. Cosmin Iordache, purtătorul de cuvânt al Jandarmilor vâlceni.
Accesul în sală va fi permis începând cu ora 16,00. Nu va fi permisă intrarea în sală a persoanelor băute, se interzice intrarea în sală cu băuturi alcoolice, petarde, substanţe explozive, fumigene sau animale de companie, cu embleme sau materiale de publicitate ce incită la denigrarea ţării, naţiunii, la ură rasială, religioasă, cu conţinut obscen sau antisemit. Suporterii sunt rugaţi să nu se simtă lezaţi pentru controlul corporal care se face la intrarea în sală. Spectatorii nu au voie să pătrundă pe suprafaţa de joc.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite