Judecarea hackerilor din gruparea Concioiu avansează la Tribunalul Vâlcea în ritm de melc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Tribunalul Vâlcea, procesul hackerilor din gruparea condusă de drăgăşeneanul Liviu Concioiu, pentru anihilarea căreia au pus umărul pe lângă procurorii DIICOT Vâlcea, dar şi forţe specializate ale FBI şi Secret Service, bate pasul pe loc.

Iată ce soluţii a dat instanţa la termene apreciabile. Comentariile le lăsăm la aprecierea dumneavoastră!
4 aprilie 2011 - acordă termen pentru soluţionarea cererii de încuvinţare schimbare domiciliu formulată de inculpatul Vlăduţ Nicolae la data de 06 aprilie 2011;
6 aprilie 2011 - amână cauza şi acordă termen la 25 mai 2011. Încuviinţează cererea de schimbare a domiciliului formulată de inculpatul Vlăduţ Nicolae;
25 mai 2011 - acordă termene la 30 mai 2011 pentru soluţionarea cererii de înlocuire a măsurii obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu cu măsura de a nu părăsi ţara formulată de inculpatul Ardelean Pavel Călin, amână cauza şi acordă termen pe fondul cauzei la data de 21 septembrie
30 mai 2011 - în vederea garantării dreptului la apărare, acordă termen la 01 iunie 2011
1 iunie 2011 - admite cererea de înlocuire a măsurii obligării de a nu părăsi localitatea cu măsura obligării de a nu părăsi ţara, formulată de inculpatul Ardelean.
6 iulie 2011 - admite cererea formulată de inculpatul Ardelean (....) şi încuviinţează ca acesta să se deplaseze în comuna Chişineu-Criş, judeţul Arad, precum şi în localităţile în care au loc cantonamente ori competiţi sportive la care va participa (....)
21 septembrie 2011 - amână cauza şi acordă termen la 2 noiembrie 2011 în vederea îndeplinirii procedurii de citare cu părţile vătămate. Emite adrese părţilor vătămate prin care li se aduce la cunoştiinţă că li s-a desemnat apărător din oficiu, adresă care se va înainta şi la Ambasada SUA în ceea ce priveşte părţile vătămate ce au solicitat să fie citate prin ambasadă. Respinge cererea de înlocuire a măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, cu măsura obligării de a nu părăsi ţara. Definitivă.
2 noiembrie 2011 - amână cauza şi acordă termen la 18 ianuarie 2012 pentru când părţile civile nu au termen în cunoştinţă. Încuvinţează inc. Vlăduţ Nicolae să se deplaseze în comuna Olanu, ori de câte ori este nevoie, pentru îndeplinirea ritualului creştinesc de pomenire, precum şi săptămânal pentru diverse activităţi gospodăreşti.

Reamintim că Curtea de Apel Pieşti a respins cererea formulată de Tribunalul din Perugia-Italia pe numele lui Vlăduţ Nicolae şi Măgdici Gabriela privind executarea mandatelor europene, cei doi fiind pioni principali în acest proces, lăsându-i în libertate până la definitivarea procesului aflat pe rolul instanţei de la Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite