UPDATE Tânăr împuşcat în plină stradă în rivalitatea dintre două grupări de cartier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Mascaţii” au fost chemaţi să desparte două grupuri care se împuşcau în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea
„Mascaţii” au fost chemaţi să desparte două grupuri care se împuşcau în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea

Scandalul a izbucnit în această seară în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea. Persoana rănită cât şi cel care a tras cu pistolul au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE 21.30 Trupele speciale ale jandarmilor au fost solicitate să asigure paza spitalului

La Spitalul Judeţean de Urgenţe din Râmnicu Vâlcea a fost transportat şi tânărul care a tras cu pistolul, acesta prezentând şi el leziuni în urma încăierării care a avut loc. Atât aparţinători cât şi apropiaţi ai „pistolarului” cât şi ai celui împuşcat s-au adunat în număr mare la spital. „A fost nevoie de intervenţia trupelor speciale ale jandarmilor ca să asigure paza la intrarea în unitatea sanitară. Potrivit primelor evaluări medicale, tânărul împuşcat cu un pistol cu bile prezintă răni la nivelul stomacului, toracelui şi la mâini. Cele două găşti erau de cartier, iar una era formată din patru membrii, iar cealaltă din doi”, a spus cpt. Cosmin Iordache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Vâlcea.

În această seară de 11 iunie, în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea a vut loc o altercaţie între două grupuri de tineri. „A fost o sesizare pe 112 care s-a confirmat. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au reuşit imobilizarea beligeranţilor, iar tânărul care a tras cu un pistol neletal a fost transportat la sediul Poliţiei. Un tânăr este rănit şi a fost transportat la spitalul din Râmnicu Vâlcea pentru acordarea de îngrijiri medicale", a spus insp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. Scandalul a avut loc în apropierea Casei Tineretului, iar pentru aplanarea lui au intervenit poliţiştii de la Detaşamentul de Intervenţie Rapidă al Poliţiei.

Vom reveni.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite