A intrat cu maşina neînmatriculată într-un autovehicul condus de un şofer băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intr-un accident care a avut loc la Galicea, soferul nevinovat era cel baut (foto arhiva)
Intr-un accident care a avut loc la Galicea, soferul nevinovat era cel baut (foto arhiva)

Accidentul a avut loc în această dimineaţă la Galicea, rănit fiind conducătorul auto al unui Renault cu numere false.

UPDATE 18.05. Minor in comă după ce a fost lovit de un autoturism, tot la Ioneşti

Un alt accident grav a avut loc în această după amiază tot în localitatea Ioneşti. Un băieţel de opt ani, Costin P., din localitate, a fost lovit, în timp ce încerca să traverseze strada neregulamentar, de un autoturism condus de un tânăr , Ovidiu P .(21 ani) din Slătioara-Olt. Copilul a fost transportat, în stare de comă, la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Râmnicu Vâlcea şi apoi la un spital din Bucureşti.

Un bărbat de 62 de ani din Galicea a produs în această dimineaţă, de 8 aprilie, un accident rutier în localitatea de domiciliu. Ion V. (62 ani), conducea un Renalt Twingo neînmatriculat, dar pe care ataşase numere false care nu figurau în baza de date a Poliţiei. „Într-o curbă uşoară la stânga, bărbatul a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu un Audi 80, condus de un alt localnic, Nicolae V. (39 ani). Din accident a fost rănit şoferului Renault-ului, cel care conducea autovehiculul neînmatriculat, acesta suferind un traumatism cranian uşor şi escoriaţii. Ca o ironie a sorţii, la proba cu alcooltestul, conducătorul găsit băut era cel al Audi-ului, el având o alcolemie de 0,15 mg./litru alcool pur în aerul expirat. La celălalt şofer rezultatul la proba cu alcooltestul a fost negativ", ne-a spus cms. şef Ion Ridichie, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vâlcea.


Pieton accidentat grav cu oglinda retrovizoare


Tot în această dimineaţă, la Ioneşti, pe drumul ce leagă localităţile Drăgăşani de Râmnicu Vâlcea, şoferul unei autoutilitare, Alin Ilie C. din localitate, a accidentat grav, cu oglinda retrovizoare a maşinii, o femeie care se deplasa, ca pieton, în aceeaşi direcţie de mers, pe carosabil. Felicia D. (45 ani) s-a ales cu fractură de gambă dreapta, traumatism cranio-facial şi traumatism toracic, fiind transportată la Spitalul din Drăgăşani şi apoi la cel din Craiova.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite