Un inginer a găsit o sumă de bani pe trotuar şi a predat-o poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Păgubaşul este aşteptat să îşi recupereze cei 1.300 de lei pe care i-a pierdut. Omul care a găsit bancnotele spune că nu s-a gândit nici-un moment ca să îşi însuşească un bun care nu-i aparţie.

La Poliţia din Râmnicu Vâlcea s-a prezentat azi, 14 august, Florin C. (41 ani), inginer, să aducă o sumă de bani. Bărbatul a povestit că a găsit bani aseară, în jurul orei 21.00, pe jos, în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea. „Bărbatul a povestit colegilor poliţişti că nu s-a gândit în nici-un moment să-i oprească. S-a pus în situaţia celui care a pierdut banii! Dacă ar fi fost în locul celui/celei care a pierdut suma de bani, ar fi vrut ca cineva să-i fi adus la poliţie", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. „Niciodată nu mi-am însuşit nimic din ceea ce nu-mi aparţine, fie că este vorba de bani sau de bunuri. Au fost şi alte dăţi în care am fost pus în situaţii similare şi am procedat la fel", a declarat găsitorul celor 1.300 de lei.
Poliţia anunţă că persoana care a pierdut bunurile respective, sau cetăţenii care pot oferi indicii care să conducă la identificarea acesteia, sunt rugaţi să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă « 112 ».

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite