Frumuseţea are riscurile ei. Prinsă de jandarmi când fura cremă depilatoare dintr-un supermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O tânără de 18 ani a fost prinsă furând cremă depilatoare dintr-un supermarket
O tânără de 18 ani a fost prinsă furând cremă depilatoare dintr-un supermarket

Din patru cazuri de furt dintr-un mare magazin, trei sunt comise, în medie, de femei. Hoţii care sustrag produse sunt atât din categoria săracilor, dar şi a clasei mijlocii. 70 % dintre hoţii din supermarketuri sunt de etnie rromă.

Jandarmii vâlceni au prins azi, 3 august, o tânără de 18 ani care fura din supermarketul Kaufland din Râmnicu Vâlcea. Juna a fost identificată ca fiind Valentina D. (18 ani), din localitatea vâlceană Nicolae Bălcescu. Pe lângă produse precum muşchi, cotlet ţărănesc, ciocolată, tânăra a sustras şi pastă de dinţi, acetonă pentru curăţat unghiile şi cremă depilatoare. „Pentru aţi păstra frumuseţea, unele produse sunt indispensabile", a spus juna când a trebuit să dea cu subsemnatul. Jandarmii vâlceni i-au întocmit dosar conţinând actele premergătoare de constatate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul de 144,20 lei a fost recuperat în întregime, dosarul urmând a fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.


Din patru furturi, trei sunt comise de femei


„Furturile din supermarketuri sunt frecvente. Numai jandarmi vâlceni descoperă, în medie, 4-5 cazuri pe lună de persoane care fură din marile magazine. Se poate spune că hoţii fac parte atât din categoria de mijloc, dar şi din categoria oamenilor săraci. În 70 % dintre cazuri, persoanele care fură fac parte dintr-o anumită etnie, al căror port le face distincte (etnia rromă, n.r.). Femeile fură mai mult decât bărbaţii din magazine. Din patru cazuri de furt din magazine, trei sunt comise de femei", a spus cpt. Cosmin Iordache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Vâlcea.

Din patru cazuri de furturi din supermarketuri, trei sunt comise de femei Produse furate din supermarketurile din Ramnicu Valcea Produse furate din supermarketurile din Ramnicu Valcea si depozitate în portbagajul unui autoturism O tânără de 18 ani a fost prinsă furând cremă depilatoare dintr-un supermarket

Click pe poze pentru GALERIE FOTO cu persoane care fură din supermarketurile din Râmnicu Vâlcea şi cu produsele sustrase

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite