Un june din Cluj a venit să „pescuiască” într-un supermarket din Râmnicu Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tanarul din Cluj care a furat conserve de peste dintr-un supermarket din Ramnicu Valcea
Tanarul din Cluj care a furat conserve de peste dintr-un supermarket din Ramnicu Valcea

Tânărul a fost prins de către jandarmi furând conserve de peşte în valoare de aproximativ 1.000 de lei. Şi într-un supermarket din zona Nord, un bărbat a fost prins sustrăgând furând bunuri de larg consum de 49,61 lei.

Într-un supermarket din Râmnicu Vâlcea a fost prins furând conserve de peşte, în valoare de 968,62 lei, un tânăr de 22 de ani din Cluj Napoca. „Alex C. a fost depistat de către jandarmii care se aflau în misune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în timp ce sustrăgea produse din incinta supermarketului. I s-a întocmit dosar conţinând acte premergătoare de constatare pentru comiterea infracţiunii de «furt calificat». Prejudiciul produs a fost recuperat, fiind restituit supermarketului", a spus Liviu Cosmin Iordache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea.


Bărbat din Râmnic prins la furat dintr-un supermarket din cartierul Nord


Într-un alt supermarket din cartierul Nord, de pe strada Matei Basarab, Ion C. (49 ani) din Râmnicu Vâlcea a fost prins furând produse, constând în bunuri de larg consum, în valoare de 49,61 lei. Jandarmii care l-au prins au făcut constatarea, au întocmit actele, iar dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea pentru continuarea cercetărilor. Şi în acest caz prejudiciul a fost restituit unităţii prejudiciate.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite