Tirişti argeşeni prinşi furând motorină din rezervorul autotrenului unui camionagiu turc, într-o parcare de pe Valea Oltului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi soferi de tir au furat motorina dintr-un alt tir aflat într-o parcare pe Valea Oltului (arhiva)
Doi soferi de tir au furat motorina dintr-un alt tir aflat într-o parcare pe Valea Oltului (arhiva)

Profitând de faptul că turcul dormea în cabină, în parcarea de la Racoviţa-Vâlcea, românii au tras autotrenul lângă cel turcesc, au forţat buşonul rezervorului şi au sustras 150 litri de motorină.

În parcarea de la Racoviţa-Vâlcea, pe Valea Oltului, şoferul unui camion turc a fost prădat de motorina din rezervor de către alţi doi colegi de breaslă, din judeţul Argeş. Doi tineri de 22 şi 23 de ani, din Priboieni şi Leordeni, au tras camionul lângă cel turcesc şi profitând că şoferul turc dormea dus în cabină, au forţat buşonul şi au furat catitatea de 150 litri de motorină. „Conducătorul turc când s-a trezit, a anunţat poliţia, iar tirul condus de cei doi argeşeni a fost urmărit, fiind depistat în municipiul Sibiu, operaţiune desfăşurată cu succes cu ajutorul poliţiştilor sibieni de la Ordine Publică. Prejudiciul, în care intră şi contravaloarea deteriorării rezervorului, se ridică la 1.000 de lei,", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite