Prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau motorină din rezervoarele unor autotrenuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tot mai multe autotrenuri sunt sparte pentru a li se fura motorina
Tot mai multe autotrenuri sunt sparte pentru a li se fura motorina

Doi tineri de 24 şi 25 de ani din oraşul Băile Govora au fost prinşi când scoteau 35 de litri de carburant din două autotrenuri parcate în faţa porţii proprietarului.

Doi tineri din oraşul Băile Govora au fost prinşi în acestă dimineaţă de către poliţişti în timp ce sustrăgeau motorină din autotrenuri. „Tir-urile, marca MAN erau parcate pe stradă în faţa casei proprietarilor. Constantin M. (24 ani) şi Ovidiu D. (25 ani), ambii din localitate, au fost prinşi în flagrant, pe Strada Nuferilor, în timp ce sustrăgeau motorină. Până în momentul în care au fost prinşi ei sustrăseseră cantitatea de 35 de litri", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţui Vâlcea. Celor doi le-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În Franţa, cu motorină furată


Ultimul furt de motorină din autotrenuri în judeţul Vâlcea a avut loc în noaptea de 23/24 august. Trei tineri care se deplasau în Franţa cu un autoturism proprietate personală, au oprit într-o parcare din comuna Milcoiu şi au făcut „plinul" dintr-un tir staţionat. Au fost observaţi de un echipaj de poliţie, moment în care au rupt-o la fugă, iar bidonul pe care-l aveau asupra lor l-au aruncat în curtea unui localnic, pe bolta de viţă de vie. Cei trei sunt cercetaţi în libertate tot pentru furt calificat.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite