Hoţi de benzină din conducte magistrale, ridicaţi din Vâlcea şi Argeş. Printre cele 151 de persoane săltate sunt şi cinci poliţişti argeşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascatii au ridicat 151 de persoane din judetele Valcea si Arges pentru furt de benzina din conducte
Mascatii au ridicat 151 de persoane din judetele Valcea si Arges pentru furt de benzina din conducte

Prejudiciul estimat se ridică la un milion de lei. Grupul, nestructurat, fura benzină din conductele OMV aflate în localităţile Merişani şi Drăganu (Argeş) şi o vindea în localităţi din Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa.

În această dimineaţă de 19 aprilie este în derulare o acţiune de prindere a hoţilor de benzină care furau din conductele magistrale. „Au loc 58 de descinderi în judeţele Argeş şi Vâlcea şi sunt vizate 151 de persoane. Este vorba de un grup nestructurat, nu de o bandă organizată, care fura combustibil din conducta magistrală OMV Petrom ce traversează localităţile argeşene Merişani şi Drăganu, fapte săvârşite în perioada august 2011-aprilie 2012. Combustibilul era vândut în judeţele Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa, prejudiciul fiind de un milion de lei. Printre cei cercetaţi sunt şi cinci poliţişti argeşeni, dar şi agenţi ai unor firme de pază", ne-a spus agent principal Adriana Volănescu, purtător de cuvânt la Poliţia Argeş. Infracţiunile pentru care sunt cercetate cele 151 de persoane sunt furt calificat, luare şi dare de mită, favorizarea infractorilor şi tăinuire. În Vâlcea, descinderile au avut loc în localităţile Mihăeşti şi Horezu. Acţiunea este desfăşurată de poliţişti de la DGIPI Argeş.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite