Amendat că a reclamat furtul maşinii cu care plecase soţia la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Păgubaşul " şi-a retras în cele din urmă plângerea, însă soţia care fusese bătută cu o seară înainte, a depus plângere penală împotriva bărbatului.

Un bărbat din comuna vâlceană Voiceşti, Ion T., a sunat ieri, 19 iunie, la Poliţie, în jurul orei 12,30, că i-a dispărut autoturismul din curtea gospodăriei. S-a dat sfoară la acţiunea intitulată „Năvodul", iar surpiza a fost când oamenii legii au aflat că autoturismul a fost luat de soţia reclamantului, Florentina T., pentru a merge la serviciu. Femeia nu s-a lăsat mai prejos şi a vrut să se răzbune pe soţul care a pus poliţia pe urmele ei. „T. Florentina s-a deplasat la Secţia nr. 3 Suteşti, unde a depus plângere penală împotriva soţului său pentru săvârşirea infracţiunii de lovire, pe motiv că în noaptea de 18/19 iunie a fost agresată fizic de acesta, în acest caz fiind întocmit dosar penal. T. Ion a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1000 lei, pentru alarmarea nejustificată a organelor de poliţie şi nu a mai dorit să depună plângere cu privire la furtul autoturismului", a spus insp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Am încercat să aflăm despre ce autoturism este vorba şi am sunat la Secţia de Poliţie Rurală Suteşti. „Nu pot să vă spun ce marcă era autoturismul. Trebuie să veniţi personal, nu telefonic", a răspuns cms. Mircea Bălăşoiu, convins că dosarul este unul de rezistă în munca sa de poliţist, iar divulgarea mărcii autoturismului ar duce pe „apa Sâmbetei” întreaga anchetă.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite