Mărturia femeii care şi-a violat nepoata. „Sper să scap de închisoare şi judecătorii să mă lase să îmi cresc fetiţa şi să o alăptez la sân”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriana Rusu, femeia care si-a violat nepoata spera ca va scapa de puscarie si va fi lasata sa isi creasca fetita
Adriana Rusu, femeia care si-a violat nepoata spera ca va scapa de puscarie si va fi lasata sa isi creasca fetita

Soţii violatori au fost condamnaţi la 16 ani închisoare, dar au făcut recurs la Curtea de Apel Piteşti, femeia sperând că va primi trei-patru ani de închisoare, cu suspendare

Adriana (31 ani) şi soţul ei Andrei Rusu (33 ani) din satul Bogdăneşti, comuna Bujoreni, au fost condamnaţi, de Tribunalul Vâlcea, la 16 ani închisoare pentru că în luna iulie, cei doi au violat-o pe nepoata lor, Elena (de nouă ani), fiica sorei Adrianei. Mătuşa a pregătit-o din timp de copilă, a vizionat filme porno cu ea, i-a introdus degetul în părţile intime sau a folosit vibratorul. Apoi l-a chemat pe soţul ei, plecat la muncă în Austria, acesta făcând sex cu fetiţa, căreia i-a provocat răni grave, şi apoi cu soţia. Cum mătuşa, Adriana, la vremea respectivă era gravidă, între timp a născut şi acum are o fetiţă, Ana-Maria, de doar trei luni, pe care o alăptează la piept. „Sper să scap de închisoare şi judecătorii să mă lase să îmi cresc copila şi să o alăptez la sân în continuare. Poate că îmi vor da trei-patru ani de închisoare, cu suspendare, ca să am grijă de fetiţă. Soţul meu mă obliga şi mă ameninţa că se desparte de mine şi că mă bate, dacă nu făceam aşa ceva cu fetiţa", spune Adriana. Adrian Rusu a fost arestat la vremea respectivă, iar cei doi au făcut recurs, care urmează să se judece la Curtea de Apel Piteşti, pe 24 noiembrie. Despre ce s-a întâmplat cu fetiţa abuzată de mătuşă şi unchiul ei dar şi care a fost soarta copiilor celor două familii, aflaţi de pe site-ul nostru.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite