Fetiţă de nouă ani accidentată pe zebră, la Călimăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţă de nouă accidentată pe zebră, la Călimăneşti
Fetiţă de nouă accidentată pe zebră, la Călimăneşti

Copila se afla în staţiune, cu bunicii. Fiind însoţită de fratele ei mai mare, a treversat strada pe zebră, dar apoi s-a întors şi l-a surprins pe conducătorul auto al unui Hyundai.

În urmă cu câteva minute, azi, 3 iulie, în faţa Hotelului Central din Călimăneşti, o fetiţă de nouă ani, din localitatea Fulga-Prahova, a fost accidentată de un Hyundai, pe trecerea de pietoni. „Conducătorul maşinii susţine că fetiţa a traversat strada cu fratele ei mai mare, pe trecerea de pietoni, dar la un moment dat s-a întors din drum şi a fost lovită, cu aripa autoturismului. Fetiţa a fost accidentată uşor, şoferul nu avea viteză", a spus cms. şef Emil Găitănaru, şeful Poliţiei Călimăneşti. O ambulanţă care se afla în trafic îndreptându-se către Sibiu i-a acordat primele îngrijiri medicale, după care a preluată de o alta, care a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Conducătorul Hyundai-ului este un bărbat de 53 de ani, din Goruneşti, oraşul Bălceşti-Vâlcea.
Pe 30 iunie, alte două fetiţe, de 12 ani fiecare, una din Beceni-Buzău, iar cealaltă din Târnăveni-Mureş, care se aflau în staţiunea Călimăneşti, cu părinţii, au fost accidentate grav, tot pe o trecere de pietoni din staţiune. Conducătorul auto a fost un tânăr de 25 de ani din Muereasca-Vâlcea, care conducea un Opel Asta.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite