Rromii din Drăgăşani care au dat foc la un Ferrari şi i-au atacat cu cuţitele pe proprietari au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bolizii de lux ai clanului Brătianu au fost ridicaţi de autorităţi
Bolizii de lux ai clanului Brătianu au fost ridicaţi de autorităţi

Pe numele lui Bogdan şi Ardelean Hristache au fost emise mandate de arestare pentru 29 de zile pentru tentativă de omor deosebit de grav.

Magistraţii Tribunalului Vâlcea au admis propunerea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile a lui Bogdan şi Ardelean Hristache, din Drăgăşani (fiu şi tată) pentru tentivă de omor deosebit de grav. „În dimineaţa de 9 septembrie, în jurul orelor 04,00 -04,30, pe fondul unor relaţii tensionate preexistente între familiile victimelor şi cea a inculpaţilor Hristache, din mun. Drăgăşani, inc. Hristache Bogdan a pătruns prin escaladare în curtea locuinţei aparţinând numitului B.H., ocazie cu care a incendiat autoturismul marca Ferrari amplasat pe o platformă, în curtea imobilului respectiv, context în care, după ce Hristache Bogdan a părăsit curtea locuinţei, în drumul public, între acesta şi tatăl său - Hristache Ardelean, pe de o parte, şi B.H., B.D., B.M., B.E. şi B.B., pe de altă parte, a avut loc un conflict violent, în drumul public, respectiv pe B-dul I.C. Brătianu, ocazie cu care Hristache Ardelean a exercitat acte de agresiune asupra numiţilor B.H. şi B.D., folosind un cuţit pe care îl avea asupra sa, provocându-le plăgi înjunghiate în zona abdomenului, iar Hristache Bogdan, având, la rândul său un cuţit asupra sa, a exercitat acte de agresiune asupra numiţilor B.M. şi B.D., provocâdu-le plăgi înjunghiate în în partea din spate a corpului", se precizează în comunicatul de presă transmis azi, 11 septembrie, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.
Din actele medico-legale a reieşit că cele trei victime au suferit leziuni traumatice grave, fiindu-le pusă în primejdie viaţa, în condiţiile în care, pentru salvarea lor a fost necesară intervenţia medicală de specialitate.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite