A ars după şi-a stropit hainele cu benzină, încercând să aprindă focul din gura sobei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O femeie a murit arsa intr-un incendiu (foto arhiva)
O femeie a murit arsa intr-un incendiu (foto arhiva)

Proprietarul locuinţei a stins incendiul şi a observat că soţia sa decedase arzând împreună cu covorul, canapeaua şi fotoliul

Maria Jidovoiu (71 ani), din Ioneşti, a murit aseară, după ce a provcat un mic incendiu în timp ce încerca să aprindă focul din gura sobei cu ajutorul benzinei. Din neatenţie, femeia a turnat şi pe ea combustibil, iar când a aprins chibritul, i-au luat foc hainele, flăcările extinzându-se asupra hainelor, covorului şi canapelei. „Când soţul femii care se afla prin curte şi trebăluia la tăiatul lemnelor a intrat în casă, a observat focul, pe care l-a stins. Într-un final, prin fum, şi-a găsească şi soţia decedată", a spus cpt. Cătălin Popescu,purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.
Tot aseară, pompierii vâlceni au mai fost solicitaţi să intre într-un apartament de pe Strada Dr. Hacman, din Râmnicu Vâlcea. Când o apropiată a sunat la uşa unei femei de 89 de ani, a observat că nu răspunde. Pompierii au intrat pe fereastra de la baie şi au găsit-o pe bătrânică în hol, căzută. Echipajul SMURD a investigat-o, dar bunicuţa a refuzat internarea în spital.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite