Nemţii au nevoie de bucătari, cameriste şi ospătari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trucuri pentru bucătari, ospătari şi cameriste (Foto Arhivă)
Trucuri pentru bucătari, ospătari şi cameriste (Foto Arhivă)

Doritorii trebuie să fie cunoscători de limbă germană, salariul brut oferit fiind între 1.200 şi 2.000 de euro. Vâlcenii pot depune dosarele la AJOFM Vâlcea, iar selecţia va avea loc la 25 şi 26 aprilie, la Sibiu.

Românii care cunosc limba germană au acum o şansă în plus să lucreze la ZAV Bonn (Germania) ca bucătari, cameriste, ospătari, ajutori de bucătari, sau ca ajutor în bucătăria de sistem ( Mc Donald's, Burger, King, KFC, Vapiano, Losteria, etc). Prin Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a venit acum o nouă ofertă de 60 de locuri de muncă în meseriile amintite. „Pentru a participa la selecţie, cei doritori să lucreze în Germania trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: Să fie calificaţi în meseriile pentru care optează şi să aibă experienţă în domeniul gastronomic solicitat, experienţa profesională constituind avantaj. Obligatorie este cunoaşterea limbii germane, bine sau foarte bine", a spus Tudor Sebastian Ştefoane, director executiv al AJOFM Vâlcea.


Salarii până la 2.000 de euro cu posibilitatea de a lucra suplimentar


Timpul de lucru este de 40 - 50 ore/ săptămână cu posibilitatea efectuării orelor suplimentare. Salariul este de 1200 - 1500 euro brut/luna pentru personalul auxiliar şi între 1.500 - 2.000 euro brut/luna pentru personalul de specialitate. Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie 2012, cazarea fiind asigurata de angajator (gratuit sau negociabilă). Întreținerea este pe cont propriu sau, negociabil, este pusa la dispoziţie de angajator. Selecţia persoanelor interesate va fi la Sibiu în perioada 25 - 26 aprilie 2012 .


Ce trebuie să conţină dosarul


Persoanele interesate vor depune la sediul AJOFM Vâlcea, compartiment EURES un dosar cu următoarele acte:
- Cerere tip (se completează la sediul agenției);
- Copie B.I./C.I. cu valabilitate de minim 6 luni;
- CV model EUROPASS in limba romana;
- Cazierul judiciar în original care să ateste că nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
- Adeverința de la medicul de familie, cu mențiunea „apt pentru munca"

INFORMATII SUPLIMENTARE: la sediul AJOFM VALCEA, str. Dacia, etaj III, camera 18 la Liviu Cochirlea - consilier eures - sau pe site-ul www.eures.anofm.ro

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite