Copiii cu telefoane scumpe devin ţinta tâlharilor. Au fost arestaţi tinerii care au bătut un elev luându-i un mobil de 2.100 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi tineri au fost arestati pentru ca au lovit un elev si i-au furat un telefon de 2.100 lei (Foto arhiva)
Doi tineri au fost arestati pentru ca au lovit un elev si i-au furat un telefon de 2.100 lei (Foto arhiva)

Alexe Stoica, din Râmnicu Vâlcea şi Paul Constantin Tălmaciu, din Cernişoara, ambii de 20 de ani, au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Astăzi, Judecătoria din Râmnicu Vâlcea a emis mandate de arestare preventivă pe numele lui Alexe Stoica (20 ani) din Râmnicu Vâlcea şi Paul Constantin Tălmaciu (20 ani), din Cernişoara pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie în formă continuată. „Cei doi au urmărit doi elevi în vârstă de 14 ani şi când au constatat că nu pot fi observaţi de nicio persoană, în zona gării, i-au lovit, punându-i în imposibilitatea de a se apăra şi au sustras lui A.G.F. un telefon mobil de ultimă generaţie, în valoare de 2.100 lei", se menţionează în comunicatul de presă trimis azi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. Telefonul a fost recuperat de la Sibiu, după ce fusese vândut de mai multe ori ajungându-se în final să fie achiziţionat la preţuri derizorii. „Ultimul cumpărător a achiziţionat aparatul ultra performant la preţul unei chinezării", a spus cms. şef. Vasile Florica, şeful Poliţiei Trafic Feroviar.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite