A violat într-o poiană o elevă care venise în vacanţă, la bunici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O tanara de 16 ani a fost violata intr-o poienita
O tanara de 16 ani a fost violata intr-o poienita

Tânărul, care nu poseda permis de conducere, a luat fata de pe marginea drumului spunând că o duce cu maşina mai aproape de casa bunicii.

O adolescentă de 16 ani, din Craiova, care venise în vacanţă la bunicii ei din comuna Lăcusteni-Vâlcea, a fost violată de un bărbat de 24 de ani, din satul Poenari, comuna Gheoroiu. Violatorul a fost arestat azi, 19 aprilie, pentru viol şi conducerea unui autoturism fără permis de conducere. Copila a mers luni, 16 aprilie, la marginea localităţii unde, în fiecare an are loc o petrecere câmpenească, unde nu lipseşte muzica şi voia bună. „Bărbatul a pus ochii pe copilă, dar şi pe o altă fată din sat şi profitând că le duce pe cele două mai aproape de drumul principal, le-a urcat în maşină. Fata, de aici, din sat, a reuşit să scape, iar în maşină se mai aflau şi alţi «hăndrălăi». Pe poieniţa de la marginea satului a violat-o pe fata din Craiova", a spus Ion Puchin, primarul localităţi Lăcusteni.


Minorul din maşina a dat bir cu fugiţii


Tânăra a reclamat la poliţie abia pe 17 aprilie, iar în momentul care a fost dusă în faţa anchetatorilor, l-a recunscut pe violator din mai multe poze care erau în baza de date a poliţiei. „Bărbatul a dispărut, iar pe 18 aprilie s-a reuşit reţinerea lui. În legătură cu împrejurările în care a avut loc violul, în maşină se mai afla un alt minor, care după ce şi-a dat seama de consecinţe, a fugit. Tânăra a fost prezentată la Medicina-Legală şi a primit certificat medical pentru două-trei zile de îngrijiri. Cosmin G. a fost arestat pentru 30 de zile de Judecătoria Bălceşti pentru viol şi conducere a unui autovehicul fără a avea acest drept", a spus insp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. Maşina aparţinea tatălui violatorului.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite