Un elev a murit accidentat încercând să ofere o sticlă cu apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a decedat la spital. Foto: Arhivă
Bărbatul a decedat la spital. Foto: Arhivă

Liceanul s-a oferit să aducă unui pasager dintr-un autobuz abia sosit în staţie o sticlă cu apă de la o cişmea, dar a fost accidentat mortal de o autoutilitară.

Într-o staţie de autobuz din localitatea Popeşti-Vâlcea a avut loc azi, 8 Martie, o tragedie. Daniel Lungu (15 ani), elev în clasa a IX-a la Grupul Şcolar „Constantin Brâncoveanu" din Horezu, se pregătea să meargă la cursuri şi aştepta autobuzul în staţia din localitatea natală, Popeşti.

După sosirea acestuia, liceanul s-a oferit să meargă să ia o sticlă cu apă pentru o persoană căreia i se făcuse rău şi care dăduse sticla să fie umplută unei persoane mai vârstnice din autobuz. Daniel a luat sticla şi a traversat prin faţa autobuzului staţionat, moment în care a fost spulberat de un VW Transporter, condus de Dumitru Uloi (30 ani), din Popeşti, autoutilitară care transporta produse de panificaţie.

Atât poliţia din localitate cât şi echipajul Ambulanţei au fost în scurt timp la faţa locului. Nu s-a mai putut face nimic! Probabil că din cauza hemoragiei interne, adolescentul a decedat. Era un copil extrem de săritor, foarte bine crescut, moartea lui lăsând în urmă o durere fără margini", ne-a spus o persoană aflată la locul accidentului.

„La proba cu etilotestul rezultatul a fost negativ, şoferul autoutilitarei nefiind sub influenţa alcoolului", a spus insp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite