Un elev de 17 ani, şeful unei bande de hoţi care teroriza locuitorii din Păuşeşti-Otăsău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bijuterii din aur ascunse în pământ, furate de gruparea condusă de un elev
Bijuterii din aur ascunse în pământ, furate de gruparea condusă de un elev

Indivizii au furat bunuri în valoare de 17.000 de lei, printre care aparatură electronică şi bijuterii din aur, pe care le-au ascuns în pământ. Ei urmăreau locanicii care lipsesc de acasă, intrau în locuinţe şi dau atacul folosindu-se de un autoturism al unuia dintre membrii găştii.

De două luni încoace, locuitorii din Păuşeşti-Otăsău erau supăraţi că tot mai des cădeau pradă hoţilor. Din casele lor dispăreau, chiar ziua în amiaza mare, bani, telefoane, aparatură electronică, bijuterii din aur. „În urma cercetărilor şi a activităţilor specifice efectuate, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Pietrari au reuşit identificarea principalilor suspecţi. Este vorba despre C.R., de 17 ani, din comuna Păuşeşti, D. Constantin, de 18 ani, din comuna Bărbăteşti, C. Marian, de 18 ani, din oraşul Băbeni", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. Şeful bandei era minorul care încă nu a împlinit 17 ani şi care este elev de liceu. „Tinerii urmăreau localnicii care plecau de acasă, intrau în locuinţe şi furau. Sunt situaţii când au furat de la localnici care au plecat doar câteva ore de acasă sau de la alţii care au lipsit o perioadă mai indelungată. Vrem să extindem cercetările, pentru că numărul de infracţiuni comise de ei se pare că este mai mare, iar nemulţumirea locuitorilor din zonă era justificată. O parte dintre bunuri au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate", ne-a spus insp. Daniel Truşcă, şeful Secţiei de Poliţie Rurală Pietrari. Gruparea hoţilor mergea la furat cu autoturismul tânărului din Băbeni.

Masina hotilor era „dotată” cu obiecte folosite la comiterea furturilor sau pentru anihilarea proprietarilor Bijuterii din aur ascunse în pământ, furate de gruparea condusă de un elev Telefoane furate de gruparea condusă de un elev Masina folosită de tinerii infractori la comiterea furturilor DVD furat de gruparea condusă de un elev minor

Click pe poze pentru GALERIE FOTO cu bunurile furate si cu auto folosit la comiterea infractiunilor

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite