Consumatoare de droguri găsită cu marijuana, în apropierea Sălii Sporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O tanara a fost gasita de jandarmi având asupra ei marijuana, pentru consum propriu
O tanara a fost gasita de jandarmi având asupra ei marijuana, pentru consum propriu

Doi minori de 17 ani au fost depistaţi, la discotecă, având asupra lor „nisip decorativ", produs vândut în magazinele de droguri. De regulă, ingredientele înscrise pe aceste pachete sunt aceleaşi cu cele scrise pe pachetele de nisip folosit la decoraţiuni, dar conţinutul diferă.

În noaptea de 27/28 august, în imediata vecinătate a Sălii Sporturilor Traian, din Râmnicu Vâlcea, jandarmii vâlceni aflaţi în misiune au descoperit trei tinere care păreau suspecte prin comportamentul afişat. La controlul corporal şi în bagaje, Ioanei P. (21 ani), din Râmnicu Vâlcea i-a fost găsit un plic transparet ce conţinea plante uscate de culoare verde. Întrebată de conţinutul plicului tânăra a răspuns că „a achiziţionat plicul care conţine marijuana de la o persoană necunoscută, contra sumei de 300 lei, în vederea consumului propriu". Plicul şi documentele de constatate au fost înmânate Serviciului de Combaterea Criminalităţii Organizate Vâlcea, pentru cercetări.
Pe 25 august, la o discotecă din oraş, doi tineri de 17 ani din Râmnicu Vâlcea au fost găsiţi, tot de către jandarmii vâlceni, având asupra lor două plicuri, unul plin şi altul gol, cu „nisip decorativ". Chiar dacă pe plicuri ingredientele înscrise sunt aceleaşi cu cele folosite pe pachetele de nisip folosit la decoraţiuni, conţinutul este altul. „Nisipul decorativ" se vinde în magazinele de droguri legale cu 35 de lei pachetul de două grame, în timp ce „nisipul decorativ" folosit în construcţii se vinde în cantităţi mult mai mari şi la preţuri mult mai mici.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite