Grupul DRA-Cool-A a fost încununat cu lauri la Festivalul Internaţional „Orfeo în Italia”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetele de la DRA-Cool-A premiate la Festivalul International „Orfeo in Italia”
Fetele de la DRA-Cool-A premiate la Festivalul International „Orfeo in Italia”

Din grup face parte şi cunoscuta actriţă vâlceancă, eleva Raluca Enăşoiu, de la Colegiul Naţional Gib Mihăescu din Drăgăşani

Abia sosiţi în România de la Festivalul Internaţional „Orfeo in Italia", manifestare desfăşurată la Lido di Jesolo, lângă Veneţia, grupul DRA-Cool-A se poate mândri cu rezultatele obţinute. Cu piesele compozitorului Dumitru Lupu, „Hai cântă pădure" şi „Mare albastră", grupul format din elevele Dumitrana Teodora Lupu, elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional Constantin Brătescu, din Constanţa, Raluca Enăşoiu, elevă la Colegiul Naţional Gib Mihăescu, din Drăgăşani-Vâlcea şi Anastasia Croitorescu, elevă în clasa a IX-a la la Colegiul Carol I, din Craiova,a obţinut locul I pentru interpretare şi premiul pentru cel mai bun aranjament vocal.

Dă Click AICI pentru Galeria Foto sau pe fotografii.

Grupul DRA-Cool-A pe scena Festivalului International „Orfeo in Italia” Copiii de la ROLFILM au fost premiati la Festivalul International de Arta „Orfeo in Italia” Copiii de la ROLFILM participanti la Festivalul International „Orfeo in Italia”

Azi, Raluca Enăşoiu, vâlceanca minune care joacă în zeci de filme pentru copii şi are o voce foarte apreciată, ne-a spus: „Am ales acest nume pentru grup, pentru că se citeşte Dracula, iar pentru străini asta înseamnă România, DRA venind de la iniţialele Dumitrana, Raluca, Anastasia. Cred că este un nume foarte norocos pentru că, în 2007, cu acest grup am câştigat trofeul la Festivalul de la San Nicandro Garganico, tot în Italia". Pe lângă membrii grupului DRA-Cool-A la „Orfeo in Italia"au participat, per total, 13 copii care fac parte din Asociaţia Culturală de Muzică, Teatru şi Film pentru Copii ROLFILM, iar „laurii" cu care s-au întors au fost pe măsură: un loc I, două locuri II, patru locuri III, un premiu pentru aranjament vocal şi un premiu special pentru costum original. La Festivalul Internaţional de la Lido di Jesolo au participat copii şi tineri din Bulgaria, Eleveţia, Danemarca, Suedia, Polonia, Malta, Rusia, Ucraina şi România.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite