Bărbatul şi femeia decedaţi în accidentul de la Drăganu mergeau să îşi recupereze banii pe lemnele vândute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulatia intre Ramnicu Valcea si Pitesti blocata din cauza unui teribil accident petrecut la Draganu-Vâlcea
Circulatia intre Ramnicu Valcea si Pitesti blocata din cauza unui teribil accident petrecut la Draganu-Vâlcea

În accidentul de pe Dealul Negru au fost implicate două autotrenuri, o cisternă cu lapte, un camion gol si autoturismul al cărui şofer se face vinovat de producerea carambolului.

UPDATE 15.10. Patru dintre victime sunt din autoturismul al cărui şofer a făcut imprudenta manevră de depăşire

Cele două persoane care au murit în accidentul de la Drăganu-Argeş, azi, 23 aprilie, sunt Nicolae Ciobanu (conducătorul auto) şi Claudia L., din Valea lui Stan, oraşul Brezoi. „S-a spus iniţial că sunt din Costeşti, dar sunt din Brezoi. Nu aveau niciun fel de ocupaţie, poate mai intrau uneori prin pădure, la furat de lemne. Din câte am aflat, în această dimineaţă mergeau să îşi recupereze banii pe lemnele vândute. Aseară au fost la o petrecere şi au făcut-o cam lată", a spus Robert Schell, primarul oraşului Brezoi. Nicolae Ciobanu, autorul accidentului, conducea un Seat Leon. Azi, în timp ce circula dinspre Râmnicu Vâlcea către Piteşti a intrat într-o depăşirea neregulamentară, a lovit camioneta cu lapte care venea din sens invers, iar în încercarea de a se redresa, a lovit autotrenul încărcat cu maşini care circula în acelaşi sens. În carambol au mai fost implicate şi un alt tir turcesc, încărcat cu piese auto şi un alt camion gol. Din accident mai sunt rănite grav două persoane, aflate tot în Seatul condus de Ciobanu. Este vorba de Gheorghe Furdui (soţul femeii decedate), tot din Brezoi şi Constantin Geoană, din Ioneşti-Vâlcea. A mai fost rănit şi conducătorul autocisternei cu lapte.

UPDATE 13.30. DN 7 s-a deblocat la Draganu-Argeş, circulaţia între Râmnicu Vâlcea şi Piteşti se face acum în condiţii normale. Maşinile implicate in accident au fost ridicate. Cercetările sunt efectuate de Poliţia Argeş.

UPDATE. S-a cerut interventia descarcerării pentru scoaterea victimelor

În accidentul de la Draganu s-a crezut iniţial că sunt patru pesoane decedate. „A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la Descarcerare pentru scoaterea victimelor. S-a stabilit că sunt două persoane decedate, ambele din Costeşti-Vâlcea, şi două grav rănite. Până la această oră, 10.35, circulaţia pe Dealul Negru nu a fost reluată”, a spus agentul principal Loredana Sandu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Circulaţia pe DN 7 între Râmnicu Vâlcea şi Piteşti este întreruptă din cauza unui teribil accident ce a avut loc în dimineaţa aceasta, de 23 aprilie, la Drăganu-Argeş. „Pentru că va mai dura până va fi reluată circulaţia, traficul este deviat pe Curtea de Argeş. În accident sunt implicate două autotrenuri, dintre care unul încărcat cu maşini şi două autoturisme. Accidentul a avut loc pe fondul depăşirii efectuată de şoferul unui autoturism", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. În accident au decedat patru persoane, printre care două sunt din Costeşti-Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite