Dansatorii sportivi vâlceni pregătiţi după tehnici internaţionale au ajuns la „stele”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Ruceanu, sportiv şi antrenor la Ru Apollo, pregătit în Germania de cunoscutul Markus Homm, alături de Mara Pintilie, au câştigat locul I la Open Latino, categoria 19-35 de ani

La Râmnicu Vâlcea s-a tras cortina Concursului Naţional de Dans Ru Apollo „Cupa Vâlcea" la care au participat peste 250 de dansatori sportivi din toată ţara, jurizaţi de 30 de oficiali. „A fost un concurs de mare clasă, calitatea lui crescând de la un an la altul. Şcoala de dans vâlceană a avut foarte mult de câştigat. Alături de copiii mei, Bogdan şi Alexandru, antenori dar şi dansatori, am reuşit să aducem tot ce este mai nou din tehnicile internaţionale de dans. Nu întâmplător, Alexandru Runceanu, care se antreanează în Germania alături de cunsocutul Markus Homm, a câştigat locul I, alături de Mara Pintilie, la Open latino, 19-35 de ani", a spus prof. Mihaela Runcenau, sufletul şcolii de dans vâlcene de la Ru Apollo, organizatoarea competiţiei alături de Federaţia Română de Dans Sportiv.


Premii cu toptanul


Premiile dansatorilor vâlceni au curs cu „toptanul", anul acesta fiind mai numeroase ca oricând. Nivelul de performanţă la care sunt pregătiţi pentru concursurile interne şi internaţionale,devotamentul dar şi pregătirea intensivă, conduc parcă sportivi pe drumul spre.... stele. „Doar cei care au o voinţă de fier, care muncesc enorm, care dau dovadă de tenacitate, rezistă. Competiţia înseamnă energie, consum emoţional, iar sportivi sunt pregătiţi pentru asta. Aşa mi-am crescut proprii copii, acum şi ei antrenori de dans, iar cu aceeaşi dragoste îi pregătesc şi pe elevii mei", a mai spus prof. Mihaela Runceanu.


Iată care sunt dansatorii sportivi care s-au urcat pe podium la cea mai mare competiţie sportivă organizată la Râmnicu Vâlcea în 2012.
Open Latino
Alexandru Ruceanu, Mara Pintilie, locul I (19-35 ani)
Mihai Crăciun, Liana Muşoiu, locul I (12-13 ani)
Open Standard
Andrei Popa, Sandu Sumitriţa, locul III (12-13 ani)
Florin Dana, Beatrice Iacob, locul II, clasa D (12-13 ani)
Open Basic (10 dansuri)
Patric Morăruş, Andreea Gontoiu, locul I, precomtetiţional (7-8 ani)
Patric Morăruş, Bianca Tutuianu, locul III, precompetiţional (4-6 ani)
Luca Filote, Alexandra Rădulescu, locul II, precompetiţional (4-6 ani)

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite