UPDATE. Un tânăr de 21 de ani din Ştefăneşti şi-a omorât vecina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa din Ştefăneşti  in care a fost gasita fara viata, cu leziuni la cap, femeia de 77 ani
Casa din Ştefăneşti in care a fost gasita fara viata, cu leziuni la cap, femeia de 77 ani

Alexandra Cotoi (77 ani), din Ştefăneşti, locuia singură într-o casă din pământ din satul Şerbăneşti. Tânărul şi-a recunoscut crima şi a fost reţinut.

UPDATE 12.45. Femeie omorâtă de vecinul ei

În urma necrosiei s-a stabilit că femeia de 77 de ani, Alexandra Cotoi,  găsită moartă la locuinţa ei din Ştefăneşti a fost omorâtă. „Moartea s-a datorat asfixiei mecanice ca urmare a sugrumării. Autorul omorului este un vecin, un tânăr de 21 de ani, Dragoş C. Acesta şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut. Nu s-a finalizat ancheta în ceea ce priveşte motivul pentru care a fost omorâtă, dar se ia în calcul şi varianta unui viol. Urmează să se recolteze probe în acest sens”, a spus insp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Într-o casă din Ştefăneşti, Alexandra Cotoi (77 ani) a fost găsită moartă, aseară, 18 iunie, în jurul orei 23.00, vecinii sunând la Poliţie. În casa extrem de sărăcăcioasă, din chirpici, bătrâna locuia singură. „Victima prezenta la nivelul capului, membrelor şi corpului echimoze de culoare violacee, specifice unor loviri repetate cu un corp dur. Au fost formulate ipoteze de lucru şi un cerc de suspecţi care urmează a fi verificate. NU au fost găsite lucruri răvăşite prin casă", a spus insp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. La locul unei presupuse crime se află azi, 19 iunie, un procuror criminalist, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, urmând ca tot astăzi, un medic legist să facă necropsia cadavrului pentru a stabili cu exactitate cauza morţii.


Vom reveni cu amănunte.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite