A intrat cu taxiul într-un restaurant şi a accidentat mortal un tânăr, aflat pe bancheta din spate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un sofer a intrat cu taxiul in sala unui restaurant
Un sofer a intrat cu taxiul in sala unui restaurant

Accidentul a avut loc în localitatea vâlceană Costeşti, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă. Şoferul şi pasagerul de pe scaunul din dreapata faţă au fost răniţi uşor, dar au refuzat internarea.

Abia s-a terminat petrecerea ţiganilor de la Costeşti-Vâlcea, că în noaptea de 9/10 septembrie, în jurul orei 23,50, un grav accident rutier a avut loc în localitatea respectivă. Şoferul unei Dacii Logan, inscripţionată „Taxi", Alexandru B. (21 ani) din oraşul Avrig, judeţul Sibiu, circulând pe DN 67, dinspre Râmnicu Vâlcea către Târgu Jiu, la km. 157+860 m., pe fondul neadaptării vitezei la ieşirea dintr-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers spre stânga şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, intrând în coliziune cu un imobil de pe marginea drumului. Autoturismul a ajuns în restaurantul unei pensiuni, distrugând tocăria şi geamurile localului şi sperindu-i pe consumatorii care se aflau la acea oră în local.


Şoferul şi pasagerul rănit au refuzat internarea


„Din accident a rezultat decesul lui Petre G., de 21 ani, din oraşul Avrig, pasager pe bancheta din spate a autovehiculului, care a fost transportat la Morga Spitalului orăşenesc din Horezu, precum şi rănirea uşoară a conducătorului auto Alexandru B., care a fost transportat la Spitalul orăşenesc din Horezu pentru îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut închis, plăgi escoriate regiune anterioară a gâtului şi plagă prin tăiere antebraţ stâng. A mai fost rănit uşor şi pasagerul dreapta faţă, Marius G., care a fost transportat şi el la Spitalul orăşenesc din Horezu pentru îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie claviculă stânga, contuzie genunchi stâng", a spus agentul principal Loredana Sandu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Cei doi tineri răniţi, şoferul şi pasagerul, au refuzat internarea.

Accident Costeşti. Pasagerul dintr-un taxi a murit după ce taximetristul a intrat cu maşina în sala unui restaurant Un sofer a intrat cu taxiul in sala unui restaurant Unul dintre pasagerii din taxiului care a „aterizat” într-un restaurant, a decedat Şoferul taxiului si pasagerul din dreapta sa s-au ales cu răni uşoare, refuzând spitalizarea Echipajele chemate la locul accidentului s-au întors din drum, accidentatii refuzând spitalizarea

Click pe poze pentru GALERIE FOTO de la accidentul de la Costesti, unde un taxi a intrat într-un restaurant.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite