Preşcolarii din zona Nord pot merge la grădiniţa cu program prelungit din cartierul Traian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinţii copiilor din zona Nord au cerut primarului să le rezolve problema grădiniţei preşcolarilor pe timpul vacanţei
Părinţii copiilor din zona Nord au cerut primarului să le rezolve problema grădiniţei preşcolarilor pe timpul vacanţei

Mai mulţi părinţi au cerut sprijin primarului Râmnicului motivând că pe perioada vacanţei de vară nu au unde să îşi lase copiii. O nouă grădiniţă va fi construită în cartierul Nord.

Mai mulţi locuitori din cartierul Nord, din Râmnicu Vâlcea,  au venit cu „jalba-n proţap" la primarul Emilian Frâncu spunându-i că nu au unde să îşi lase copiii sau nepoţii preşcolari pe perioada vacanţei de vară. „Emilian Frâncu a intervenit pe lângă inspectorul general şcolar Florin Smeureanu şi a obţinut ca micuţii din cartierul Nord să poată fi primiţi la Grădiniţa cu program prelungit Traian până în data de 15 august. După această dată, copiii vor putea fi primiţi, până în luna septembrie, de Grădiniţa cu program prelungit Nord II", a spus Daniel Ionescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Râmnicului.

Problema insuficienţei locurilor pentru preşcolarii din cartierul Nord va putea fi rezolvată după finalizarea unei noi unităţi de învăţământ preşcolar în această zonă, investiţie demarată deja prin alocarea de la Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului şi Sportului a sumelor necesare realizării Studiului de Fezabilitate şi Proiectului Tehnic.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite