„Toamna surpizelor”. BUG Mafia va încinde spiritele în oraşul minier Berbeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petreceri incendiare la clubul din orasul minier Berbesti
Petreceri incendiare la clubul din orasul minier Berbesti

Cea mai cunoscută trupă de hip hop vine pe 12 noiembrie să facă atmosferă. Pe 19 noiembrie vin DJ Allexinno şi Starchild.

După David Deejay ft. Dony şi Maximilian,„Toamna surprizelor" continuă în oraşul minier Berbeşti. Vâlcenii sunt invitaţi la un concert de excepţie al celei mai cunoscute trupe de de hip hop din România, B.U.G. MAFIA. Considerat cel mai important eveniment, la clubul din Berbeşti, surprizele se vor ţine lanţ. Managerii au stabilit lista de concerte care vor avea loc până la sfârşitul anului, în funcţie de preferinţele celor care frecvetează cublul. Dacă pe 29 octombrie, 1.000 de oameni au „luat cu asalt" clubul la concertul susţinut la Maximilian, la show-ul cu BUG Mafia se anunţă o adevărată isterie. Peţul unui bilet este de 25 de lei. „După B.U.G. Mafia în clubul nostru vin pe 19 noiembrie DJ Allexinno şi Starchild. Surprizele nu se opresc aici. În acest an avem programate evenimente cu Guess Who şi Fly Project", spune Cornel Iliescu, patron de la Maxi Club, din Berbeşti.

Petreceri incendiare la un club din orasul minier Berbesti Petreceri incendiare la un club din orasul minier Berbesti Petreceri incendiare la un club din orasul minier Berbesti Petreceri incendiare la un club din orasul minier Berbesti Petreceri incendiare la un club din orasul minier Berbesti

Pentru GALERIE FOTO dă click AICI sau pe poze

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite