Ciupercarul rătăcit în munţi era urmărit naţional, condamnat la puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciupercarul care s-a rătăcit în munţi era dat în urmărire naţională
Ciupercarul care s-a rătăcit în munţi era dat în urmărire naţională

Bărbatul care se afla la cules de ciuperci în pădurea Lacului Vidra, a fost recuperat şi introdus în arestul poliţiei. Pe numele „rătăcitului" exista o condamnare de un an de zile, cu executare.

În noaptea de 30/31 august jandarmii montani şi salvamontiştii au plecat în căutarea unui culegător de ciuperci care s-a rătăcit în pădurea din zona lacului Vidra-Obârşia Lotrului, judeţul Vâlcea. Membrii grupului din care făcea parte l-au căutat şi ei, dar fără rezultat.„În jurul orelor 23.00, persoana apelantă a revenit cu un telefon pe acelaşi sistem - SNAU 112 - şi a anunţat că respectivul rătăcit, în persoana lui D. Imre de 56 ani din localitatea Sângeorgiu de Mureş a fost reperat lângă o stână din apropiere şi condus de către ciobani la locul de campare al grupului din care făcea parte, nemaifiind necesară intervenţia echipelor de salvatori", a spus cpt. Cosmin Liviu Iordache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Jandarmi Vâlcea.
Jandarmii l-au verificat în baza de date şi aşa au observat că ciupercarul rătăcit în pădurile din munţi figura cu menţiunea ,,urmărit pentru efectuarea unei condamnări de un an". Azi, 31 august, în jurul orei 5.00, jandarmii montani vâlceni l-au adus şi „cazat" în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite