Panică în timpul incendiului de la etajul trei al Casei Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului de la etajul 3 al Casei Tineretului
Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului de la etajul 3 al Casei Tineretului

Focul a pornit de la un cablu legat direct la contorul electric. Au fost distruse elemente de mobilier, ferestre şi aparatură electronică dar şi pereţii despărţitori.

La Casa Tineretului din Râmnicu Vâlcea, la etajul trei, a izbucnit aseară, 31 martie, la ora 18,15, un incendiu. „Se pare că focul a pornit de la un cablu de pe hol, neizolat corespunzător, care era direct legat la contorul electric. În aripa respectivă îşi avea sediul o fundaţie. În incendiu au ars elemente de mobilier, ferestre, aparatură electronică din biroul respectiv, şi s-au degradat pereţii despărţitori din lemn", a spus cpt. Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea. Pompierii militari vâlceni au intervenit cu patru autospeciale, timp de 20 de minute. Fumul gros şi focul au stârnit panică printre cei prezenţi la Casa  Tineretului, pompierii acţionând pentru evacuarea fără probleme a acestora.

In incendiului de la Casa Tineretului s-au spart mai multe geamuri Persoanele aflate la Casa Tineretului au iesit din cladire din cauza fumului gros Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului de la etajul 3 al Casei Tineretului

Click pe POZE pentru GALERIE FOTO DE LA INCENDIUL DE LA CASA TINERETULUI

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite