La Călimăneşti, accidente rutiere „pe bandă rulantă” în care sunt implicaţi pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, de 9 iulie, un pieton beat criţă a fost rănit după ce a „tăiat faţa" unui autoturism. De la începutul lunii, tot în staţiune, trei fetiţe au mai fost accidentate pe zebră.

Staţiunea balneară Călimăneşti fiind aşezată de-o parte şi de alta a unui drum naţional (DN 7, E 81) extrem de circulat, este în topul staţiunilor vâlcene în ceea ce priveşte numărul de accidente rutiere. În această dimineaţă, de 9 iulie, a fost accidentat grav un pieton din Muereasca. „Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a încercat să traverseze strada fiind lovit cu partea drepata faţă de un autoturism marca Ford, condus de Marian M. (40 ani) din Stoileşti. Pietonul s-a ales cu traumatism cranio facial şi plăgi contuze. La proba cu alcooltestul s-a stabilit că victima avea o alcoolemie de 0,98 mg./l alcool pur în aerul expirat", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.


Fetiţe accidentate


În ultimele două săptămâni, staţiunea Călimăneşti a fost în topul localităţilor cu cele mai multe accidente rutiere. Trei fetiţe au fost accidentate pe zebră, de şoferi imprudenţi, iar un tânăr din Călimăneşti, care lucra în turism, a plonjat cu maşina în albia unui pârâu, patru oameni din habitaclu fiind răniţi. Ca o ironie, fratele şoferului imprudent a plătit cu viaţa, într-un alt accident rutier petrecut cu câţiva ani în urmă, tot la Călimăneşti.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite