B.U.G. Mafia concertează în oraşul minier Berbeşti, pe 14 iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BUG Mafia intr-o concert incendiar în oraşul minier Berbeşti
BUG Mafia intr-o concert incendiar în oraşul minier Berbeşti

Concertul se anunţă unul incendiar, mai ales că, anul trecut, peste 1.200 de vâlceni au fost prezenţi la spectacolul oferit de cunoscuta trupă hip-hop din România.

La Maxi Club Berbeşti va concerta sâmbătă, 14 iulie, începând cu ora 22,00 una din celebrele trupe de hip-hop din România: B.U.G. Mafia. După ce au contabilizat propunerile celor care au intrat pe pagina de facebook a clubului pentru a îşi exprima preferinţele în privinţa trupelor şi artiştilor pe care doresc să îi vadă live, managerii clubului au decis să readucă în fața fanilor trupa care a în toamna anului trecut a extaziat cei peste 1.200 de vâlceni prezenți la concert. "Am primit foarte multe cereri din partea clienților noștri și a fanilor acestei trupe în care ni s-a solicitat să o mai aducem odată în oraşul minier Berbeşti. Cum tot timpul am ținut cont de părerile celor care ne-au trecut pragul, am pregătit o surpriză chiar acum la început de sezon estival. Sâmbătă, 14 iulie, va fi cu siguranță o seară incendiară cu un nou show de excepție, la fel cum a fost și cel din toamna anului trecut" spune Iliescu Cornel, patronul clubului din Berbești.
Cererea de bilete este extrem de mare pentru fanii cunoscutei trupe hip-hop. Preţul unui bilet de intrare în seara de 14 iulie este de 25 de lei.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite