Oraşul minierilor „pălărieri” a devenit polul distracţiei pentru tineri din toată Oltenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dj GRAPHIK la clubul din orasul minier Berbesti
Dj GRAPHIK la clubul din orasul minier Berbesti

Cel mai modern club din judeţ a dat startul distracţiei cu David Deejay ft. Dony, iar până la sfârşitul anului se anunţă şi alte nume mari

În atmosfera sumbră a unui oraş minier, cum este Berbeştiul, unde disponibilizările în lanţ din sectorul minier au sărăcit populaţia, de câteva luni încoace, la fiecare sfârşit de săptămână, urbea prinde viaţă mai mult ca niciodată. Minerii disponibilizaţi nu au devenit „pălărieri", cum prognoza cu ceva ani în urmă un prefect al judeţului şi nici nu şi-au deschis ateliere de pălării. La Berbeşti s-a deschis unul dintre cele mai moderne cluburi din judeţ. Reţeta succesului, pusă în practică de managementul clubului, a făcut ca aici să vină mii de tineri din Vâlcea, Gorj şi zona de nord a Olteniei. Aproape 4.000 de persoane au dat "LIKE" pe pagina de Facebook a Maxi Club Berbeşti .

Evenimente de top

Investiţia da costat peste 200.000 de euro. Fiecare weekend înseamnă o seară unică de distracţie, cea ce este o premieră pentru cluburile din Oltenia. "Heavy Rotation"-ul DJ-ilor la pupitrul de mixaj al clubului cu o sonorizare imecabilă, a reprezentat un lucru unic. Emil Lassaria, Willy Dee Jay, Dj Eden si Razvan Robe, DJ GRAPHIK, Dj Crazy with Mc Cristi Nanu, Chirs Da Loop si Mc Tetygno, DJ Miki Love sau DJ Dragoş, sunt doar câteva din numele care au încins sau vor "încălzi" atmosfera.

Trupe aduse pe placul fanilor


Clubul este deja o locaţie "cu pretenţii", iar în această toamnă aici vor concerta nume cunoscute ale genului dance sau hip hop din România. Trupele ce se anunţă în Maxi Club nu sunt alese la întâmplare. Clinenţii şi fanii de pe facebook, au o secţiune unde propun numele formaţiilor şi artiştilor pe care îi doresc să îi vadă. "În funcţie de propunerile făcute decidem cine vine. Părerea clienţilor noştri este prioritară şi ţinem cont de ea foarte mult. Dorim ca oamenii să se simtă bine şi tot ceea ce facem este pentru confortul şi distracţia lor", spune Cornel Iliescu, patron al clubului.

Află de pe site-ul nostru ce surprize li se pregătesc tinerilor din Oltenia la clubul din Berbeşti

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite