Val de tineri arestaţi. Bătăuşii de poliţişti au ajuns şi ei după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hotul care a furat bijuterii de 30.000 de lei a fost prins si arestat
Hotul care a furat bijuterii de 30.000 de lei a fost prins si arestat

Tot în arest au ajuns şi tinerii care au tâlhărit tehnicianul veterinar pensionar, căruia i-au luat 600 de lei. La Drăgăşani a mai fost arestat un bărbat care a furat bijuterii de 30.000 lei de la o localnică.

Cinci tineri au primit ieri şi azi mandate de arestare de la judecătorii instanţelor din Horezu şi Drăgăşani, ajungând astfel să îşi petreacă următoarele zile în spatele gratiilor, în arestul Poliţiei Vâlcea. Junii din Steoeneşti, Simion Modoran (34 ani) şi Cătălin Georgescu (24 ani) cei care au sărit la bătaie la poliţiştii care i-au legitimat, au primit mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, pentru ultraj. Alţi doi adolescenţi, Mihai Dan (18 ani) şi Cosmin V. (17 ani), din Vaideeni, au fost arestaţi pentru tâlhărie. „Cei doi l-au urmărit prin Horezu pe bărbatul care se afla în stare de ebrietate şi care deţinea asupra lui sume mari de bani, iar când au constatat că nu pot fi văzuţi de nicio persoană, l-au lovit şi i-au sustras 600 de lei. Magistraţii Judecătoriei Horezu şi-au însuşit propunerea procurorilor şi au dispus arestarea celor doi pe o perioadă de 19 zile", se spune într-un comunicat de presă trimis azi de Parchetul d.p.l. Judecătoria Horezu.


Furt de bijuterii de 30.000 lei


Judecătoria Drăgăşani l-a arestat pe Alin Constantin Osiac (33 ani) din Şuşani, pentru 29 de zile, care a fost prins luni, 21 februarie, la Segarcea-Dolj. Bărbatul a furat bijuterii şi pietre preţioase de 30.000 lei, de la Maria P., din Bucureşti, stabilită la Şuşani, în casa căreia a pătruns forţând încuietorile. Osiac le-a spus anchetatorilor că ştia că femeia deţine bijuterii pentru că lucrase, ocazional, la locuinţa acesteia. Atât Alin Osiac, dar şi un frate de-al lui lui, sunt cunoscuţi în Şuşani că se ocupă cu furturi. Localnicii au respirat uşuraţi la vestea că hoţul a ajuns după gratii.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite