Bărbat înjunghiat de vecina pe care a încercat să o violeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barbatul injunghiat de vecina pe care a incercat sa o violeze a fost dus la spital
Barbatul injunghiat de vecina pe care a incercat sa o violeze a fost dus la spital

El a fost internat cu plagă înţepată la nivelul toracelui la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Când şi-a revenit din starea de inconştienţă nu a dorit să relateze poliţiştilor ceea ce i s-a întâmplat.

Un bărbat din Drăgăşani a plecat luni seara, 30 iulie, pe bicicletă, să îşi viziteze tatăl care locuia în comuna Ştefăneşti. După miezul nopţii, Marian D. (41 ani), revenind pe trei cărări spre casă, nu a mai intrat în propria locuinţă, ci a mers la vecina lui, Mihaela C. (36 ani), să o violeze. „A intrat în curte, a pătruns în locuinţa femeii şi chiar dacă ea i-a solicitat să părăsească locuinţa, bărbatul a insistat să rămână, motiv pentru care între cei doi a izbucnit un conflict. Marian D. a agresat-o fizic pe Mihalea C., la rândul ei femeia înţepându-l cu un obiect tăietor în zona pieptului", a spus sinsp. Alina Teodroescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.
Văzând cum sângele îi şiroieşte din piept, a mers la o altă vecină, Eugenia A., în curtea acesteia prăbuşindu-se în stare de inconştienţă. Femeia a sunat pe 112, iar rănitul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde a fost internat cu diagnosticul de plagă înţepată la nivelul toracelui. Când şi-a revenit, el a refuzat să povestească de cne a fost înjunghiat, poliţiştii punând cap la cap puzzel-ul acestei întâmplări. Urmează ca Poliţia oraşului Drăgăşani să stabilească dacă se va considera legitimă apărare în cazul celei care şi-a apărat onoarea cu cuţitul în mână.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite