„Craii” care au terorizat oraşul Băbeni au ajuns după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au fost arestaţi trei bărbaţi care au devastat un bar din Băbeni şi au bătut consumatorii
Au fost arestaţi trei bărbaţi care au devastat un bar din Băbeni şi au bătut consumatorii

Numeroşi locuitori din oraş au fost bătuti de indivizii care făceau legea în oraş, însă oamenilor le era teamă să depună plângere pentru că erau ameninţaţi. Ultima „ieşire" a fost la un bar din urbe, pe care l-au devastat şi au bătut doi consumatori.

Marian Dobre (32 ani), Mihai Gorjan (38 ani), din Băbeni şi Adrian Ion Turbatu (28 ani), din Frânceşti sunt cei trei bătăuşi care de câţiva ani încoace au impus teroarea în oraşul Băbeni şi care au fost arestaţi, miercuri, 22 august, de către magistraţii Judecătoriaei Râmnicu Vâlcea. Ultima escapadă a „trioului" a fost în seara zilei de „Sfânta Marie" la un bar din oraş. Cei trei au lovit în mod repetat cu obiecte contodente doi bărbaţi case se aflau în societatea comercială, fiind nevoie de intervenţia ambulanţei pentru acordarea de îngrijiri medicale răniţilor, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Vâlcea. „În imobilul respectiv au fost provocate mai multe distrugeri, la nivelul mobilierului şi al instalaţiei de iluminare a încăperilor. De asemenea, s-a stabilit faptul că pe timpul altercaţiei, în local se aflau mai multe persoane, dintre care o parte s-au ascuns după tejgheaua barului, iar o parte au părăsit incinta", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.
De fiecare dată oamenilor le era teamă să depună plângeri pentru că erau ameninţaţi că vor fi din nou bătuţi, iar martorii prezenţi în seara devastării localului au tăcut „mâlc" din acelaşi motiv. Cei trei au fost opriţi în trafic şi reţinuţi, iar în autoturismul unuia dintre ei cu care circulau, poliţiştii au găsit un adevărat arsenal de obiecte contondente, în special bâte de baseball, folosite la desele escapade la care se pretau. Cei trei au cerut instanţei să fie cercetaţi în libertate, dar le-a fost respinsă această cerere, ei făcând recurs la Tribunalul Vâlcea. „Cei trei sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire şi alte violenţe şi vătămare corporală", a mai spus sinsp. Alina Teodorescu.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite