UPDATE. Un băieţel de nouă ani a fost omorât de un lemn care a căzut peste el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un baietel de noua ani a fost omorat de un copac care a cazut peste el
Un baietel de noua ani a fost omorat de un copac care a cazut peste el

Părinţii, moşneni din zona Călineşti-Vâlcea, au mers să ridice cota de lemne din pădure. Se pare că un lemn l-a lovit la cap, iar băieţelul a decedat pe loc.

UPDATE 15.00 Băieţelul a murit sub privirile tatălui şi ale celorlalţi doi fraţi mai mari


Incidentul în urma căruia a murit un băieţel de nouă ani s-a petrecut sub privirile tatălui copilului şi a celorlalţi doi fraţi ai minorului. „Tatăl a mers să taie lemnele care i se cuveneau ca membru al obştii, şi care erau făcute grămadă în apropierea unui drum forestier, având cu el pe cei trei copii ai săi. Doi băieţi majori şi băieţelul de nouă ani. S-ar părea că băiatul cel mic stătea pe o bucată de lemn, iar când părintele secţiona un trunchi lung de 7,70 metri şi gros de 60 de centimetri, bucata care s-a desprins a căzut pe sol după care s-a rostogolit, fiind noduroasă, luând o altă traiectorie, de revers, moment în care i-a strivit capul copilului care a decedat pe loc", a spus agentul principal Loredana Sandu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Azi, 31 august, un băieţel de nouă ani din localitatea Călineşti-Vâlcea, a murit la pădure. „Din primele verificări se pare că micuţul a mers cu părinţii lui la pădure. Aceştia, moşneni din zonă, aveau de ridicat o cotă de lemne. S-ar părea că un lemn a căzut şi l-a lovit pe copil în cap, acesta decedând", a spus agentul principal Loreda Sandu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite